mediation

Mediation ervaringen

Compagnon accountantskantoor over mediation
Renate heeft de scheiding prima begeleid in haar mediation. Ze heeft voorkomen dat mijn ex en ik met de botte bijl tegenover elkaar gingen staan.

Ik heb Renate Bleij op een aantal momenten in mijn leven meegemaakt en ben zeer tevreden over de diensten die zij levert. Ik heb haar leren kennen toen ik partner was van een van de big four accountantskantoren in Nederland. Dat is een functie waarin je tussen twee krachtenvelden zit, boven je de raad van bestuur en onder je de medewerkers. Communicatie is essentieel. En communiceer je niet goed? Dan word je vermalen. Renate heeft mij zeer goed geholpen bij de communicatie.

Zij heeft mij geleerd dat je onbewust anders overkomt op anderen dan je zou wensen en heeft mij geholpen om dat te verbeteren. Later had ik met een compagnon een eigen accountantskantoor met 25 medewerkers. Er waren tussen een aantal personeelsleden regelmatig spanningen, ook waren er medewerkers met een verkeerd zelfbeeld. Renate heeft door coaching deze medewerkers uitstekend geholpen. Het meest recent is mijn ervaring met Renate waarbij zij de mediation deed bij mijn scheiding. Zij heeft de scheiding prima begeleid en voorkomen dat mijn ex en ik met de botte bijl tegenover elkaar gingen staan. Mijn ex en ik zijn door de begeleiding van Renate nog steeds “on speaking terms”. Kortom mijn ervaringen met Renate zijn zeer positief. Zij heeft en goed luisterend oor, kan snel het probleem analyseren, is oprecht betrokken en oplossingsgericht.