renate bleij

Over Renate Bleij

Ik, Renate Bleij, ben het gezicht van Human Support. Naast mijn baan als gemeenteambtenaar ben ik in 1999 een NLP en mediation opleiding gaan volgen. Daarmee is het balletje gaan rollen. Ik wilde mensen helpen om het beste in hen naar boven te halen. Zodat zij zo hun relaties kunnen versterken en kunnen groeien als mens. Dat was mijn drijfveer om in 2000 Human Support op te richten.

Ik word gedreven door de passie mensen te ondersteunen in het leren omgaan met de vraagstukken waar zij mee te maken krijgen. Wat mij motiveert is de wetenschap dat kennis en potentie in ieder mens aanwezig zijn. De uitdaging die ik daar in vind is jouw potentie en talent zoveel mogelijk voor het voetlicht te brengen. Ik zie mijzelf als een procesbegeleider die altijd gecommitteerd, gedreven en respectvol werkt. In mijn werk als coach en trainer voel ik mij steeds opnieuw uitgenodigd om deze manier van werken waar te maken.

Het is voor mij een logisch gevolg van het werk waarmee ik bezig ben dat ik constant zorg draag voor het op peil houden van mijn vakkennis en op deze manier dus ook zelf in ontwikkeling blijf. Naast het feit dat ik ben opgeleid tot mediator, heb ik mij verder verdiept via onder andere Systemic Constallation Work and Inner Navigation, Mindfulness en Trauma werk.

Als trainer ben ik verbonden aan de Purpose Training in Roermond.
  En daarnaast als freelance trainer voor de ALBA Academie, de Post HBO beroepsopleiding voor coaching die landelijk wordt gegeven.

Ik ben gecertificeerd EFT therapeut en door EMCC/NOBCO geaccrediteerd als Master Practitioner Coach. 
Bij mediatons werk ik conform de door het NMI opgestelde voorwaarden.

nobco-logo-2016