renate bleij

Over Renate Bleij

Ik, Renate Bleij, ben het gezicht van Human Support. Naast mijn baan als gemeenteambtenaar ben ik in 1999 een NLP en mediation opleiding gaan volgen. Daarmee is het balletje gaan rollen. Ik wilde mensen helpen om het beste in hen naar boven te halen. Zodat zij zo hun relaties kunnen versterken en kunnen groeien als mens. Dat was mijn drijfveer om Human Support op te richten.

Ik heb mijn uitdaging gevonden in het coachen en trainen. Het is mijn passie om mensen te ondersteunen om te leren omgaan met de vraagstukken waar zij mee te maken krijgen. Wat mij motiveert is de wetenschap dat kennis en potentie in ieder mens aanwezig zijn. Ik zie mijzelf als een procesbegeleider in hart en nieren. Ik werk onvoorwaardelijk, respectvol en vol overgave.

Inmiddels ben ik International Certified NLP Trainer en EFT-trainer. Daarnaast heb ik me verdiept in Systemic Constallation Work and Inner Navigation en Trauma werk.  Als trainer ben ik verbonden aan de Purpose Training in Roermond.
 Ik werk als freelance trainer voor Response NLP opleidingen in Roermond en Dordrecht. En daarnaast als freelance trainer voor de ALBA Academie, de Post HBO beroepsopleiding voor coaching die landelijk wordt gegeven.

Ik ben gecertificeerd EFT therapeut en door EMCC/NOBCO geaccrediteerd als Master Practitioner Coach. 
Bij mediatons werk ik conform de door het NMI opgestelde voorwaarden.

nobco-logo-2016